THE MORAL AUCTION

moral auction_website formaat

THE MORAL AUCTION
In een monetair gedreven wereld waarin je haast zou denken dat geld echte waarde heeft, is er The Moral Auction. Een pop-up veilinghuis waar niet met briefgeld of munten betaald wordt, maar met ethische valuta.

Wat ben je bereid om in de morele veilingschaal te leggen voor nooit meer een gestolen fiets? Een week lang je afval in zee dumpen? Een kind een pakje sigaretten geven? Ga je een keer zwaar bezopen achter het stuur zitten – met alle gevolgen van dien – voor nooit meer financiële zorgen? En wat is een levenslange garantie op de gezondheid van je partner je waard? Ben je misschien wel bereid om daarvoor iemand aan te rijden met de dood tot gevolg? Éénmaal, andermaal… Moreel verkocht.

The Moral Auction maakt deel uit van ‘The Guilty Games’. Een collectie van morele spellen. Omdat alles te relativeren is, behalve het spel. Omdat de dood mild maakt, maar het spel fanatiek. The Moral Auction duurt ca. 30 minuten en kan meerdere keren, in combinatie met de andere Guilty Games of aansluitend aan één van onze plug&play-shows gespeeld worden.